Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Οδηγούν τα blog στο στόχαστρο των μαφιόζων ...

Νομοθετική ρύθμιση για την επωνυμία των μπλογκ, έχουν την κωλοπιλάλα να φέρουν στη Βουλη οι κυβερνώντες σεμνοι και ταπεινοί !! Αυτοι που πουλάνε ΦΟΥΜΑΡΑ και ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και στόχο έχουν να γεμίσουν τα πορτοφόλια τους και το Ε9 τους, αυτων και των συγγενών, φίλων, κουμπάρων, εραστών, ερωμένων, πιστων ψηφοφόρων κλπ Για να το πετύχουν αυτο θέλουν να είναι στο απυρόβλητο. Να έχουν 5 Πρετεντέρηδες και 3 Τριανταφυλλόπουλους -ντεμεκ αμφισβητίες- και να γυρίζει το μαγγανοπήγαδο !!!
Θέλουν την επωνυμία των μπλογκ όχι για πλέρια δημοκρατία αλλα γιατί αυτα που γράφονται είναι αληθινά και τους τσούζουν, για να σέρνουν στα στημένα Δικαστήρια τον κάθε μπλόγκερ που θα χρειαστει να πουλήσει την περιουσία του να γλυτώσει τη φυλακή και για να είναι στόχος στον κάθε μαφιόζο που με ένα φτηνο αντίτιμο θα τους βγαλει απ'τη μέση, αφου τους χαλάει το γλυκο ...
Μέσα στη νιρβάνα και την ηδονή της εξουσίας αντι να κάνουν ένα έργο, αντι να ωφελήσουν τον τόπο με σωστες πολιτικές, οδηγούν στο γκρεμο μια χώρα και την ίδια ώρα κλέβουν πηδάνε και μασάνε !!!
nonews
anergoidimosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades