Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Οι "Κολυμβητές" στην Αθήνα !!

Χειμερινοί Κολυμβητές @ Αυλαία, Αθήνα
21/03/2009

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ύστερα από την προηγούμενη πολύ ευχάριστη επαφή τους με τους Αθηναίους φίλους τους, επιστρέφουν για 4 ακόμη μοναδικές παραστάσεις!
Θεωρούν δεδομένο ότι οι τέσσερις παραστάσεις που θα δώσουν θα διαφέρουν αρκετά έως πολύ μεταξύ τους γιατί:
1) Το κοινό της κάθε μέρας είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικό.
2) Με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τριών πρώτων δίσκων τους σε επεξεργασμένη μορφή από την εταιρία Lyra, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα εφ΄όλης της ύλης πρόγραμμα. Πέρα από έναν πολύ μικρό κορμό τραγουδιών θα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τραγούδια κάθε βράδυ, σε μια προσπάθεια να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερο όσα έχουν παρουσιάσει στα εικοσιοχτώ χρόνια της διακριτικής παρουσίας τους στις μουσικές σκηνές του τόπου μας και έτσι να θυμηθούν και τραγούδια που έχουν σχεδόν ξεχάσει. Επίσης οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν και τα καινούργια τους τραγούδια που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.
3) Είναι πολύ πιθανό κάποιος ή κάποιοι από τους μουσικούς να μην αντέξει τους υπόλοιπους όλες αυτές τις μέρες και έτσι να αναπτυχθούν καινούργιες μουσικές προτάσεις.
Τέλος θα προσπαθήσουν - ο κυρίως υπεύθυνος γι’ αυτό Αργύρης Μπακιρτζής υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα το προσπαθήσει πολύ - να παρουσιάσουν το μουσικό πρόγραμμά τους, τουλάχιστον τα δυο βράδυα, χωρίς ή με ελάχιστα σχόλια, γι’ αυτούς τους ίδιους αλλά και για τους επιθυμούντες αποκλειστικά μουσικές απολαύσεις.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, στις παραστάσεις θα παρευρίσκονται άπαντες, δηλαδή:
Αργύρης Μπακιρτζής - φωνή,στίχοι,σύνθεση, Κώστας Βόμβολος - ακορντεόν, κανονάκι, Χάρης Παπαδόπουλος – μπουζούκι, Μιχάλης Σιγανίδης - κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή, Θοδωρής Ρέλλος-σαξόφωνο, Κώστας Σιδέρης - τζουράς, φωνή και Γιώργος Ταμκατζόγλου - κιθάρα, φωνή.

Τιμή εισιτηρίου: 15 €

ΑΥΛΑΙΑ
Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115), Βοτανικός
Τηλ. 2103474074
www.avlea.gr

απο το Avopolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades