Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Τους σιχάθηκε και ο Θεος ...

Τα λαμόγια που πίνουν το αίμα του Ελληνα και του οικονομικού Μετανάστη, έχουν πραγματικά ξεφύγει και κανονικά θα τους έπρεπε σούβλα στο Σύνταγμα ... Δεν είναι βαρειά τιμωρία αφου αν κλέψεις ένα μπικ απο το περίπτερο, που κοστίζει 1 ευρω, θα φας 3 μήνες φυλακή οπωσδήποτε !! Αυτοι που κλέψανε εκατομμύρια τι τιμωρία πρέπει να'χουνε ;;
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ

«ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και αναλγησίας: ΠΕΝΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ «ΕΚΛΕΚΤΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και λίγοι «εκλεκτοί» πρώην υπάλληλοι της Εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις της τάξης 1.5 εκατ. ευρώ και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι, φέρονται να ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΣΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 40 και πλέον καταστημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής!»...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες, αλλά και τους ασφαλισμένους, προκειμένου να εξοικονομήσει ποσό 1.800.000 ευρώ, ενώ η παραγωγή των υποκαταστημάτων αποτελεί το 10,5 % της παραγωγής της εταιρείας.

Ωστόσο, ένα απλό άθροισμα των ετήσιων δαπανών της Εθνικής Ασφαλιστικής για μισθούς μαμούθ, αστρονομικά μπόνους και αποζημιώσεις σε «εκλεκτούς», αποκαλύπτει το αδιανόητο φαινόμενο ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ!

Συγκεκριμένα, ΜΟΝΟ οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τα bonus, οι αποζημιώσεις και οι λοιπές παροχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης ετησίως ανέρχονται σε 1.080.000 ευρώ.

Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 300.000 ευρώ ετησίως
Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 210.000 ευρώ ετησίως
Τ. ΠΑΓΩΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 210.000 ευρώ ετησίως
Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 180.000 ευρώ ετησίως
Ι. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 180.000 ευρώ ετησίως

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Στο τεράστιο αυτό κόστος προστίθενται οι αλόγιστες δαπάνες για αμοιβές ημετέρων πρώην υπαλλήλων της Εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι εισπράττοντας σε πολλές περιπτώσεις αμοιβές ανώτερες και από αυτές των Γενικών Διευθυντών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνταξιούχος δικηγόρος που αποχώρησε λαμβάνοντας 1.500.000 εκ ευρώ και επαναπροσλήφθηκε ως σύμβουλος λαμβάνοντας πάνω από 200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές!

ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΚΙΝΗΤΑ – κ.λ.π 6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.
Επίσης για να γίνει αντιληπτό το εύρος της σπατάλης και της ασυδοσίας των ολίγων σε σχέση με τις περικοπές 1.8 εκατομμυρίων ευρώ από το κλείσιμο 40 καταστημάτων είναι χαρακτηριστικό ότι τριάντα αμειβόμενοι με τον βαθμό του διευθυντή φέρεται να κοστίζουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Περισσότερα στο τρωκτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades