Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Εφυγε ένας φίλος ...

Θερίζουν τα τροχαία στα Χανιά. Ενα ακόμα θανατηφόρο ατύχημα έγινε χθες στα Χανιά, λίγο έξω απο την πόλη στην περιοχή Μοναχή Ελιά. Ενας επιχειρηματίας και φίλος, ο Βασίλης Ζεβελάκης την ώρα που πήγαινε στο σπίτι του που είναι ακριβώς εκει, έχασε τη ζωη του όταν στο αυτοκίνητο του έπεσε Ι.Χ. που έφυγε απο την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο αυτοκίνητο επέβαιναν 16χρονοι χωρις δίπλωμα οδήγησης, που ήταν μεθυσμένοι.
Ο φίλος Βασίλης δραστηριοποιείτο χρόνια με χώρους εστίασης, λειτουργώντας επιτυχημένα υπο την επωνυμία "Gourmet"ένα καλοκαιρινό εστιατόριο στους Αγίους Αποστόλους και ένα δεύτερο εστιατόριο με ζωντανή μουσική στη Νέα Χώρα. Επίσης κάποια εποχή είχε ανοίξει και τρίτο κατάστημα στο Γεράνι ενω διατηρούσε και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δεν ήταν παντρεμένος ούτε είχε παιδιά. Εχαιρε της εκτίμησης όλης της Χανιώτικης κοινωνίας και ιδιαίτερα των μουσικών που συχνα εμφανίζονταν εναλασσόμενα ή και σταθερά στο Gourmet της Ακτης Παπανικολή στη Νέα Χώρα, εδω και 5 χρόνια ίσως και περισσότερα ...
Την Παρασκευή έπαιξε κρητικό συγκρότημα στο μαγαζί του και χθες πρέπει να είχε τη μόνιμη λαϊκή ορχήστρα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το μεσημέρι στους Δρυς στο Σέλινο.
Καλο κατευώδιο φίλε Βασίλη !!
Χανιώτικα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades