Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Εχουμε ξεφύγει τελείως ...

Τις τελευταίες μέρες λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η αλλαγή του καιρου, λίγο το πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί, λίγο και τα φεγγάρια και οι άνεμοι συμβαίνουν πολλα μέχρι ακραία μέχρι και τραγικά στη χώρα !!

- Μπαραζ εκρήξεων το βράδυ, απο οργανωμένες επιθέσεις κουκουλοφόρων σε πολλα μέρη της Αθήνας, κυρίως τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Επίσης το Σαββατοκύριακο επιθέσεις πάλι σε εκθέσεις πολυτελών αυτοκινήτων.
press.gr
- Ανεξέλεγκτο εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Θεάτρου, στο κέντρο της Αθήνας, όπου πλέον χωρις κανένα έλεγχο και παρουσία αστυνομίας παίρνουν τις δόσεις τους και κάνουν αγοραπωλησίες χρήστες και έμποροι. Σε σχετικό ρεπορτάζ του Alpha η αστυνομία είπε : "δεν έχουμε κόσμο για να κάνουμε κάτι ..."
- Πρώην δήμαρχος στη Φθιώτιδα έκοψε με μαχαίρι τα δάχτυλα της 35χρονης ερωμένης του απο το Καζακστάν μετα απο συνεχόμενους καυγάδες. Ο Δήμαρχος είχε πριν απο καιρο αφήσει σύζυγο και δύο παιδιά για να συζήσει με την παθούσα, φουλ ερωτευμένος !!
espresso
- 13χρονος μαθητής πέφτει απο τον 7ο όροφο και αυτοκτονεί και όλοι μιλάνε για ένα καλο παιδι και μαθητή.
- Απίστευτο τροχαίο στην πλατεία αγοράς στα Χανιά, χθες το απόγευμα στις 6, όταν ένα μικροσκοπικό Smart με οδηγό ευτραφή 29χρονο και με τέρμα το γκάζι, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και εκτοξεύτηκε στον αέρα όπου αφου έκανε μιση τούμπα έπεσε με τον ουρανό πάνω σε παγκάκι που κάθονταν δύο κοπέλλες. Οι αυτόπτες μίλησαν για σκηνες φρίκης, ενω η πλατεία ήταν γεμάτη απο μαθητές απο όλη την Ελλάδα που έκαναν την 5ημερη εκδρομή τους. Και οι τρεις διεκομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Χανίων.
Πρώτο Θέμα
- 37χρονος υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ πέφτει νεκρος όταν αντέδρασε σε ένοπλη ληστεία απο δύο ένοπλους στη Νέα Σμύρνη με λεία 1.000 ευρώ.
Madata.gr

- Πριν λίγες μέρες 32χρονη υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας έπεσε νεκρη μετα απο μάχη αστυνόμου με πολιτικά, με ένοπλο ληστη.
- 40χρονος Κυψελιώτης γόνος εύπορης οικογένειας, συλλαμβάνεται να διακινεί στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιεί υλικό ανείπωτης ανωμαλίας σχετικό με παιδική πορνογραφία.
- Αφήνει η κυβέρνηση να πεθάνει ο απεργός Θ.Τενέζος που διαμαρτύρεται για κάτι πολυ συγκεκριμένο, όπως το καρτελ στους χάλυβες, λέγε με Αγγελόπουλο, χωρις να συγκινούνται εισαγγελείς και λοιποι Φαρισαίοι ...
- Κλοπες, ληστείες, διαρρήξεις, απάτες χρεωκοπίες, κλείσιμο εργοστασίων, απολύσεις, ανεργία και τελεία ανυπαρξία κράτους και μηδενική παρουσία πολιτικών ανδρών σε ένα έρημο πολιτικό πεδίο !!
- Η Γιολάντα Διαμαντή συλλαμβάνεται για αστείο λόγο και προσβάλλεται απο αστυνόμο που έβγαλε όλη του την αντρίλα πάνω της, όταν ληστες και κακοποιοί μαίνονται στους δρόμους της Αθήνας !!
- Με συνοπτικές και μιλημένες διαδικασίες, οι δικαστικές αρχες της χώρας ακύρωσαν πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρω σε ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών !! Ολα καλα έγιναν δηλαδή !!
- Μέγιστη υποκρισία και στρουθοκαμηλισμός όταν η Ελλάδα ανακυρήσσεται κορυφαία σε όλο τον κόσμο στην κινητοποιήση της WWF και την ώρα που κάνουμε τη μεγάλη θυσία να κλείσουμε 1 ώρα τα φώτα απ'την άλλη η ΡΑΕ δεν δίνει άδειες λειτουργίας σε οικολογικές μονάδες φωτοβολταϊκών για να μη χαθει η κονόμα της ΔΕΗ, δεν δίνει ως οφείλει χρήματα σε όσους παράγουν ρεύμα με οικιακές μονάδες παραγωγής ρεύματος, αφήνει ανεξέλεγκτη τη ρύπανση ποταμών με αστεία πρόστιμα και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν προωθεί τις οικολογικές τεχνολογίες στην ενέργεια και στα αυτοκίνητα, αφήνει να λειτουργούν παράνομοι ΧΥΤΑ και πολλα άλλα !!
- Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου δεν έχουν να πάρουν ούτε γάζες, ούτε οινόπνευμα ...

Αν βάλουμε και τα θέματα απο το εξωτερικό είναι να την κάνουμε εντελώς ... υποθέσεις ενδοοικογενειακών βιασμών και παιδιά απο βιασμούς σε 3 χώρες, σκάνδαλα στην Αγγλία, σκάνδαλα στη Γαλλία, μπάχαλο οι Η.Π.Α., συνεδριάζουν οι 20 γιατι ακριβώς δεν καταλάβαμε ...
και ο Θεος να βάλει το χέρι του !!

υγ
Συγγνώμη ξεχάσαμε την Εφη Θώδη που νομίζει ότι είναι η Θεά του Θεού !! ... Καλα αυτη τόχασε, ο μάγκας όμως (παπας ;;) που την εκμεταλλεύεται (μην ξεχνάμε, 20.000 ευρω η εμφάνιση) όμως είναι και πολυ σαϊνι !!...
Ξεμπλογκάρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades