Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

30 % και 50 % κάτω η πώληση καυσίμων !!

Κάτι μου λέει ότι η οικονομική κρίση που ΧΤΥΠΗΣΕ τη χώρα μας θα τελειώσει πολυ γρήγορα !! Μα ξέρεις τι είναι να πέσουν οι πωλήσεις των καυσίμων στα βενζινάδικα της Αττικής στο 30 % τις καθημερινές και στο 50 % τα Σαββατοκύριακα ;; Το άκουσα σήμερα το πρωι στις πρωινές δημοσιογραφικές της τιβι και μάλιστα κάποιος πρόεδρος, αντιπρόεδρος κάτι τέτοιο .... είπε ότι πολλα βενζινάδικα αρχίσουν να βαράνε κανόνι και κλείνουν το ένα μετα το άλλο !!
Πως θα πάει λοιπον η κυρία Μαριάννα Λάτση με την κόρη της Ερριέτα και τον Μαρτάκη -που αν και φαντάρος- πήγαν βολτίτσα ως το Ντουμπάϊ ;; Με τέτοιες αναδουλειές και σκατοεισπράξεις πως θα μείνουν στο Burji Al Arab ;; Πως θα ψωνίσουν κανα ρουχαλάκι ... πλάκα έχει, στο Ντουμπάϊ πήγαν να ψωνίσουν Ευρωπαϊκά μοντελάκια ;; Οχι αλλα όσοι φίλοι και γνωστοι πήγαν να δουν τι παίζει στο Ντουμπάϊ (μη χάσουν οι κοσμοπολίτες κι αυτοι και μη χ... κι εγω ...) αυτο που βρίσκεις λέει σε αφθονία και καλες τιμες στο Ντουμπάϊ είναι όχι πετρέλαιο, κοκοφοίνικες και αργιλέδες αλλα όλες τις ευρωαμερικάνικες φίρμες στο ρουχισμό ...
Και πως θα γίνει μια καλη και βραβευμένη πρέσβειρα η κύρια Βαρδινογιάννη, πως θα κάνει το φιλανθρωπικό της έργο ;; Τι θλίψη για τους φτωχους και ενδεείς αυτης της χώρας που δεν θα απαλύνουν τον πόνο τους με τις αγαθοεργίες της κυρίας Μαριάννας !!

Και για να μην κοροϊδευόμαστε ΑΛΛΟ ΠΙΑ ... ποιά κρίση ρε μας τσαμπουνάτε ... που αφήσατε την επανίδρυση και σας έπιασε ΞΑΦΝΙΚΑ, η κρίση αφου φάγατε τα δις του Βατοπαιδίου ξεφτιλίζοντας νόμους και θεσμους, φάγατε κι άλλα δις απο το Υπ.Πολιτισμού, ξεπουλήσατε τα πάντα σε ξένους λιγούρηδες με το αζημίωτο, διορίσαστε στρατους απο Νεοδημοκράτες, διορίσατε τα γαλάζια golden boys που παράγουν ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ και ενω στις ΗΠΑ έκλεισαν 550 τράπεζες εξ αιτίας άλλου είδους golden boys, όχι διορισμένα κολλεγιόπαιδα ... αλλα καλομαθημένους και καλοταϊσμένους υπάλληλους τραπεζικών οργανισμών, στην ψωρο-Ελλαδίτσα δεν έκλεισε καμμία Τράπεζα αντίθετα τις πριμοδοτούν με 28 δις την ώρα που πριμοδοτούν με μισο δις όλη την αγροτιά και δίνουν δάνεια μόνο στους αυστηρά δικους τους !!

Εκμεταλλεύονται τώρα την Αμερικανο-ευρωπαϊκή κρίση, για να μαζέψουν λεφτα απο όσους επαγγελματίες έχουν κάνει ανοίγματα και είχαν πάρει φόρα με την άνοδο των κατασκευών που ήταν κι αυτο ένα μίνι χρηματιστήριο τα τελευταία χρόνια !!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Θα μαζεψουν όλο τ οχρήμα της χώρας τα γαλάζια λαμόγια, για να έχουν ΚΑΒΑΝΤΖΑ τώρα που το εβ ραι ο-αμ ερικανικο κατεστημένο θέλει το Γιωργάκη πρωθυπουργό και θα κυβερνήσουν πάλι ο Θεος ξέρει πότε ...
Το λαο είδαμε που τον έχει γράψει και ο Κωστάκης και ο Πάκης και ο Αβραμό και ο Σπηλιωτό ...

Μαρτάκης-Ερριέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades