Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Απίστευτη αλητεία τράπεζας και Δημόσιου ταμείου Μυτιλήνης !!!


Η Αγροτική Τράπεζα σε μία κλασσική περίπτωση αγρότη που του έδωσε δάνειο τη δεκαετία του '80 και πήρε πίσω το αρχικό ποσο στο 10πλάσιο μετα απο 10 χρόνια, χάρις στους καταχρηστικούς νόμους που διέπουν το πιστωτικό σύστημα, έρχεται μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση να πάρει ότι απόμεινε στον 70χρονο πια αγρότη, με κατάσχεση μιας τηλεόρασης 20 ιντσων !!!
Οι παρόμοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα κάθε χρόνο που δε μαθαίνουμε, είναι κάποιες χιλιάδες !! Ο αγρότης όμως αυτος είναι ένας εξαιρετικός παραδοσιακός τραγουδιστής -και χτίστης πέτρας παρεπιμπτόντως- ο Σόλων Λέκκας απο τη Μυτιλήνη !! Ενας καλλιτέχνης που πρόσφατα προβλήθηκε ντοκυμανταίρ στην κρατική τηλεόραση αφιερωμένο σε αυτον !!
Αν και η υπόθεση είναι απο το Δεκέμβρη του 2005, το πληροφορηθήκαμε απο ρεμπέτικο φόρουμ και την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" σήμερα και ντρεπόμαστε για μια ακόμα φορα που κατοικούμε σε αυτον τον όμορφο τόπο με αυτους τους εντελώς σαπημένους και σκατόψυχους ανθρώπους, όπως αυτους που είναι πίσω απο την υλοποίηση των λωποδύτικων και απατεωνίστικων απαιτήσεων των κορακιών των τραπεζών και της εφορίας !!!
rebetiko sealabs
ελευθεροτυπία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όντως πρόκειται περί αλητείας! Που-όπως λέτε-δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό.
Και αυτό συμβαίνει, γιατί προφανώς αλητοκρατούμαστε. Και ασφαλώς την ευθύνη σε τελική ανάλυση την έχουν όσοι ψηφίζουν αυτούς, που με τα νομοθετικά τους κακουργήματα στηρίζουν το καθεστώς αυτό της αλητοκρατίας: Τις πράσινες, δηλαδή, κάμπιες και τις μπλε ακρίδες. Κατά κύριο λόγο...

cretan music - mantinades