Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ο Τεό βαρειά εξαρτημένος ...

Η Ελλάδα πάλι ράγισε !! Και ποιός δε συγκινήθηκε ... ένα παλληκάρι μέχρι κει πάνω πρώην μανάβης, το γύρισε στο μοδέλιγκ και κατόπιν το γύρισε στα ταξίδια στην Κολομβία, όπου μετα απο ένα τέτοιο ταξίδι συνελήφθη για εμπορία κοκαΐνης !! Δεν περάσαν 3 μέρες απο τη σύλληψη και το αναμενόμενο μας κοινοποιήθηκε ... Ο Τεό είναι βαρειά άρρωστος και εξαρτημένος απο την κόκα ... όχι την κόλα, την άλλη ...
Κάποια κιλα μετέφερε -κατα τους συνηγόρους του- προφανώς για δικη του χρήση ενω κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι ήταν αξίας καποιων εκατομμυρίων ευρω το "εμπόρευμα" απο την Κολομβία αφου ήταν ολοκάθαρη και σήκωνε πρόσμιξη με αναλογία 5 προς 1 ... σιγα μωρε την επιστήμη τα μάθαμε πια ...
Η λύση ποια είναι για να δούμε αν είναι χρήστης ;; Οπως με πληροφόρησε φίλος δικηγόρος με εμπειρία 20 ετων, αποφασίζει συνήθως κάποιος πεπειραμένος ιατροδικαστής !! Η ταρίφα για να βγει χρήστης κάποιος μικρος εμποράκος, είναι 1.000 ευρω σύμφωνα με το φίλο ... Συνεπώς στην περίπτωση του μοντέλου Τεό, η ταρίφα θα πάει ψηλα ενω πανηγύρια θα έχουν στο σπίτι του ιατροδικαστή που θα το αναλάβει !!
Η λύση για μας τώρα τους μαλάκες με περικεφαλαία ώς φαίνεται και πάλι ... που τους πληρώνουμε (τους δικαστές κλπ) για να απονέμουν δικαιοσύνη λέει ... ποιά είναι, για να αποδειχτεί ότι όντως είναι χρήστης ;; Και μάλιστα βαρειά άρρωστος δηλαδή μανιώδης χρήστης ;; Πρέπει να πάμε στον Κατή ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !! Εδω είναι η λύση !!
Να του χορηγούνται 10 δόσεις την ημέρα κόκα, ή τελος πάντων όσο χορηγούνται σε βαρειά εξαρτημένους απο ιστορικά που θα βρεθούν σε θεραπευτικές κοινότητες και ειδικές κλινικές, για κανένα χρόνο μέχρι να γίνει απολύτως καλα !!
Εκει σε θέλω Τεο παλληκαρά, εκει σε θέλω κύριε ιατροδικαστή βρωμιάρη ...

υγ
Οπως διαβάσαμε ο Τεό ετοίμαζε δικο του θέατρο στη Νέα Υόρκη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades