Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Την πλάνεψε η dolce-vita την καλόγρια ...

Το ζήσαμε κι αυτο !!! Εφοριακός και καλόγρια μαζι !!! Και μάλιστα επιρρεπής στο κλέβειν ... Στη Νέα Ζίχνη Σερρων ανακαλύφτηκε ότι σουφρώνει με παράνομα χαρτιά επιδόματα απορίας με συγκομιδή πολλων χιλιάδων ευρω και με πολυ επιτηδευμένο τρόπο η αδελφή !! Ο Θεος ξέρει ποιος όφις την ηπάτησε ή η ντολτσε βίτα την επλάνεψε ;;

Αλλος ένας απατεώνας δρούσε στις Σέρρες, ο διευθυντής της Αττικής Τράπεζας, ο οποίος εξαφανίστηκε και άφησε μαύρη τρύπα το "μέγεθος" της οποίας διερευνούν οι σχετικές αρχες.

Τέλος απο δικη μας πληροφορία πριν μερικές μέρες στα Χανιά, ιδιοκτήτης μεγάλου βενζινάδικου εξαφανίστηκε αφήνοντας τεράστια φέσια σε προμηθευτές και άλλους ...

Κρίσης και επανίδρυσης αποτελέσματα ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονη Αναληψεως της Πρωτης Α.Ε. σιγουρες αναληψης κρατικου χρηματος.Τα κοριτσια δινουν τη δικη τους απαντηση στα αγορια του Αγιου τραπεζικου Ορους Α.Ε. οτι μπορουν και αυτες να παραβιασουν την ογδοη εντολη "Ου κλεψεις".Για τους αλλους δυο εφαρμοσανε τη γνωστη μεθοδο εξαφανιζολ.
Στο τελος θα βρεθουν,θα δικαστουν και αν ειναι ενοχοι θα καταδικαστουν.Τα μεγαλαμογια που ειναι εμπλεγμενα σε ολα αυτα τα σκανδαλα(Βατοπαιδι,Siemens κ.α.)ποτε θα μπουν στο Κορυδαλο για να αναπολουν τις ακριβες σουιτες?

REBET CAFE είπε...

Ετσι ειναι, συμφωνω στην αξιολογηση που κάνεις και περιμενω και γω (εις ματην...) το χερι της δικαιοσυνης !!

Παντως και αυτες οι ιστοριες εχουνε τη σημειολογία τους αφου φαίνεται η γενικότερη σαπίλα (μέχρι και αντιπροσωποι του Θεου, ποιου θεου άραγε ;;) αλλα και η ανυπαρξία μηχανισμων αποφυγης τόσο χοντροειδων περιπτωσεων κλοπης και απατης !!!

cretan music - mantinades