Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Δώστε βρε λεφτα στους αγρότες, τόσα δώσατε στους τραπεζίτες-τραπεζικούς

Με την πρώτη κρίση που εδω στην ουσία ούτε που κατάλαβαν οι τράπεζες, με τους παράνομους τοκους και επιτόκια και τις παράνομες και καταχρηστικές συμβασεις τους, πήραν έτσι για πλάκα 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ χωρις πολλα πολλα παρακάλια και βαβούρα ... Ποσά ιλιγγιώδη αν ανατρέξουμε στο σκάνδαλο Κοσκωτά που συγκλόνισε την Ελλάδα για κάπου 3 χρόνια με διακύβευμα κάπου 70 δις δρχ. δηλαδή κάπου ΜΟΝΟ 200 εκατομμύρια ευρω !! Τώρα μόνο για στήριξη σε πιθανή ανάγκη ... δίνουν αφειδώς -και που τα βρήκαν ;;- 28 δις ζεστο χρήμα οι πολιτικοί της εύκαμπτης μέσης στα κυκλώματα των τραπεζο-πιστωτικών "ναων" του χρήματος που κονομάνε απο τους παράνομους τοκους και τα παράνομα δάνεια του Ελληνικού λαου, που αναγκάζεται να δανείζεται αφου έτσι δουλεύει το σύστημα τους. Απο πριν την οικονομική κρίση, ένα στα 4 αυτοκίνητα έβγαινε στον πλειστηριασμό και γύρω στα 200.000 σπίτια έχουν πάρει κι αυτα σειρα στις μιλημένες δημοπρασίες ... παντου μαφίες ...

Και για τους αγρότες μετα απο τόση φασαρία, μπλόκα, οικονομικές ζημιές κλπ ο τραγικός Χατζηγάκης που έβλεπε τον εαυτό του στα βίντεο να πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις των αγροτών πριν 6-7 χρόνια και νόμιζε πως ήταν άλλος ... να δίνει με τα χίλια βάσανα ένα ποσο κουτουρού 500 εκατ. ευρω !! Αν δηλαδή οι αγρότες είναι 500 χιλιάδες που είναι παραπάνω, γιατί θα φανει ότι δικαιούνται πάνω απο 2 εκατομμύρια κόσμος αποζημιώσεις, τότε κάθε αγρότης θα πάρει μέσο όρο ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΕΥΡΩ !!
Αν κάποιος με καλη σοδειά και ένα σχετικά καλο κλήρο, βγάλει 5 τόνους λάδι, εκει που πέρσυ πήρε με 4 ευρω το κιλο 20.000 μείον τα έξοδα 5.000 ευρω θα του έμεναν 15.000 φέτος με 1,90 το κιλο θα βγάλει : 9.500-5.000 -> 4.500 ευρω !!
Και ενω με 15 χιλ. μπορει να κουτσοπεράσει, αν έχει ζωα και κηπευτικά και κάνει και καμμιά άλλη ψιλοδουλίτσα ή έχει κι άλλη καλλιέργεια, με τα 4,5 χιλ. που του μένουν, θα πρέπει να δανειστεί ή να τρέξει να βρει άλλη δουλειά για τα τρέχοντα έξοδα του και μόνο !!
Αντε, στα 'κανα λιανά κύριε Χατζηγάκη για να τα καταλάβεις με απλους αριθμούς πως μπορει να ζήσει μια οικογένεια αγροτών, που τα βλέπεις αφ'ύψηλού μαζι με τους άλλους νεοδημοκράτες λεβέντες ... αλλα όχι για πολυ ακόμα ...
Τα μπλόκα των αγροτών
Τέμπη
Μικροθήβες
Νίκαια Λάρισας
Κάστρο Βοιωτίας
Τσαριτσάνη
Μάλγαρα
Κουλούρα Ημαθίας
Γέφυρα Σερβίων (Κοζάνη-Λάρισα)
Κόμβος Στρυμόνα
Κόμβος Χρυσούπολης

Συνοριακοί Σταθμοί
Προμαχώνα
Ευζώνων
Δοϊράνης

Τελωνεία
Εξοχής
Κήπων Έβρου
Ορμενίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades