Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Αγροτιά τέλος, όλοι γκαρσόνια και σώματα ασφαλείας ...

Ακόμα και οι καραδεξιές εφημερίδες τους κράζουν ... Αυτοι όμως ανένδοτοι, στα χλιδάτα γραφεία τους, με τις αστραφτερές Mercedes τους, τους φουσκωμένους λογαριασμούς τους, τα παλάτια τους και τα αρχοντικά τους, έχουν ρητες διαταγές απο αυτους που τους ορίζουν τι θα κάνουν με τον άμοιρο Ελληνικό λαο !! Εκ του αποτελέσματος φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις τους :
Απο-αγροτοποίηση της Ελλάδας, διάλυση του τομέα πρωτογενούς παραγωγής, ανεξέλεγκτη εισαγωγή προϊόντων απο όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ώστε να δουλέψει το κύκλωμα των μεταφορών, ναυτιλιακών εταιρειών και μεταπραττών-εισαγωγέων. Παράλληλα άνοιγμα συνόρων ώστε να μπουν ακόμα πιο πολλοι μετανάστες και να αλλοτριωθεί η πληθυσμιακή σύνθεση στο όνομα της όποιας κατάργησης των διακρίσεων, άμβλυνση των ηθικών στοιχείων του λαου με αύξηση και ατιμωρησία του εγκλήματος με εξάπλωση ναρκωτικών, εμπόριο σάρκας και καθε είδους παρανομία, με απώτερο στόχο να γίνουμε είτε γκαρσόνια και καμαριέρες είτε σωματοφύλακες και στρατος λεγεωναρίων που θα φυλάει τις περιουσίες τους.
Στο παιγνίδι αυτο τα golden boys των ξεπουλημένων οικογενειών στις βουλες των γερακιών της δύσης, έχουν βάλει πλήθος απο κομματικά ελεγχόμενο στρατο υψηλά αμειβόμενους σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και Πανεπιστήμια, που στην επόμενη φάση με μία τεχνητή κρίση και πάλι θα τους κάνουν και αυτους πληβείους ... όταν στη θέση τους θα έχουν στρατολογήσει δικα τους στελέχη ανεξαρτήτως προέλευσης και όλα αυτα πάντα με τον μπαμπούλα της γείτονας χώρας που ορέγεται μόνο τις προς δυσμαν πρώην κατακτήσεις της ...
Η αγροτιά εμπαίζεται με τις τιμες που ανεξέλεγκτα διαμορφώνει ποιος άραγε ;; Οταν το λάδι σε ένα χρόνο πέφτει 40 %, τα λιπάσματα ανεβαίνουν 100 % !! Δεν υπάρχουν όρια και κανόνες στην ελεύθερη αγορά και ο αγρότης θα πάρει απο τον ΕΛΓΑ για ζημιές μαϊμού καποια ελεημοσύνη, τη στιγμη που το προϊόν του θα έχει εξευτελιστική τιμη.
Κάτι ψέλλισε ο Τζουμάκας χθες στην ΕΤ για προσπάθεια βοήθειας στις τιμες των αγροτικών προϊόντων τρίτων χωρων εξ ου και οι χαμηλές τιμες !! Ε τότε ας κατεβάσουν και οι υπάλληλοι, υπουργοί, βουλευτές κλπ τους μισθους τους, στα επίπεδα των τριτοκοσμικών χωρων πανέξυπνε Στέφανε, δηλαδή ένας δημόσιος υπάλληλος (δάσκαλος, εφοριακός, αστυνομικός, στρατιωτικός κλπ) να παίρνει 100 ευρω το μήνα ...
Κυττάτε να δείτε πολιτικούς που έχουμε, τι μυαλά μας κυβερνάνε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades