Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Τα μάθατε ;; Σε δίκη Εφραίμ και Αρσένιος !!!

Και όμως !! Στα πολυ ψιλα του ίντερνετ η παραπομπή σε δίκη των Βασίλειου Κουτσού ή Εφραίμ ή ελαφροχέρη ή Ράσσαντελ και Αντώνιου Φ....* ή Αρσένιου ή Μουλωχτού !!

Απο την ιντερνετική εφημερίδα e-liberta του Κώστα Τσαρούχα

Ποινική δίωξη για άρνηση κατάθεσης μάρτυρα, άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Δημήτρης Πιέρος, σε βάρος του ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου, κ. Εφραίμ, και του μοναχού κ. Αρσένιου.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά από έρευνα που διενήργησε ο Εισαγγελέας, με αφορμή έγγραφο τού τότε προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την άρνηση των δύο μοναχών να καταθέσουν όταν κλήθηκαν από την εξεταστική για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Οι δύο μοναχοί παραπέμπονται να δικαστούν με απευθείας κλήση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου στις 25 Φεβρουαρίου.

Η δίκη αφορά άκουσον άκουσον την άρνηση κατάθεσης και όχι τις πολλες αμαρτίες και οικονομικά εγκληματα που διέπραξαν στον φορολογικό παράδεισο του Αγίου Ορους και τη χειραγώγηση των κυβερνητικών πιονιών στις άνομες ορέξεις τους !!!
* Την ταυτότητα του Αρσένιου έμαθα απο συμφοιτητή μου, απο το πάλαι ποτέ, όπου κατα τις Χριστουγεννιάτικες ευχες με ενημέρωσε ότι ο μοναχός Αρσένιος δεν είναι άλλος απο τον Αντωνάκη τον Φ... κοινο μας γνωστο και φίλο, που αρχες δεκαετίας '80 σπούδαζε στη Νομική Κομοτηνής και γύρω στο 1984 έγινε καλόγερος στο Κουτλουμούσι κοντα στις Καρυές !! Ενα άκακο παιδάκι, Ρηγάς ήταν τότε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades