Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Στα 4 ο Χατζηγάκης στους αγρότες ...

Εδω είναι τα 500 ορίστε πάρτε !!

Μια παλια καραβάνα τον Λαρισαίο Σωτήρη Χατζηγάκη έβαλε Υπουργό Γεωργίας (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τι τρέντυ !!!) ο Ράθυμος Μπούλης, να "ξεμπερδεύει" με τους αγρότες, γιατί αυτος έχει φαίνεται πολλες δουλειές και δεν μπορει να παει εκτάκτως στις Βρυξέλλες να απαιτήσει ... Ολα αυτα στην Ελλάδα που έμαθε την Ευρώπη να καλλιεργεί το ΑΜΠΕΛΙ 300 χρόνια προ Χριστου, στην Ελλάδα με τον κότινο της ΕΛΙΑΣ, στην Ελλάδα με τους βοσκους που τάϊζαν ΓΑΛΑ τα παιδιά του Δία στον Ψηλορείτη, στην Ελλάδα με τη θεά Δήμητρα των ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, στην Ελλάδα με τους ψαράδες, τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους φτάσαμε να παρακαλάμε τα GOLDEN BOYS να δείξουν έλεος και να μας δώσουν μια τιμη στα αγροτικά προϊόντα ίσα για να πάρουμε τσιγάρα, σε συνενόηση με τους καννίβαλους της δύσης που λιβανίζουν την Ελλάδα όταν θυμούνται την Αναγέννηση μόνο !! Στην Ελλάδα που κάποιοι θέλησαν να μας αλλάξουν τις φυτείες και να τη γεμίσουν υπνωτική παπαρούνα, στην Ελλάδα που κάποιοι πασχίζουν να ταϊσουν τη νεολαία της με χάπια, κοκαϊνη, αλκοόλ και κάθε λογης άχρηστα ποτα και να την κάνουνε να βολοδέρνει στην ανεργία (μήτηρ πάσης κακίας) στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια !!!
Στην Ελλάδα που πολεμάει απο το 1780 και στον τελευταίο πόλεμο είχε αναλογικά τα περισσότερα θύματα, που της ρήμαξαν τη χώρα, πήραν το χρυσο και μέσα σε 10 χρόνια δεχόταν τα κουρελιασμένα παιδιά της σαν εργάτες, η χώρα που τα προξένησε όλα αυτα !!!
Για κυττάξτε λίγο πίσω στο χρόνο, για διαβάστε ιστορία και κατεβείτε απο τα Cayenne ...
αντε γιατί ο πυρσος του κόμματος μάλλον θα αποκτήσει άλλη χρήση ...

2 ευρω το λάδι αγοράζουν έμποροι, συνεταιρισμοί και μεσάζοντες, όταν έχουν κόστος γύρω στο 1 ευρω τα έξοδα (εργατικά, δίχτυα, ραβδιστικά, πετρέλαια, λιπάσματα, μεταφορικά, νερα κλπ). Την ίδια στιγμη οι εργαζόμενοι σε κρατικές επιχειρήσεις κατεβάζουν διακόπτες αν δεν τους αυξήσουν απο 2.500 το μηνιάτικο σε 2.600 !!!
Και να τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι έκλεισαν οι δρόμοι και μέσα σε μια μέρα ο Χατζηγάκης έπεσε στα τέσσσερα και ξεβρακώθηκε !! Γιατί ;; Γιατί οι μπετονιέρες ακινητοποιήθηκαν ,τα ΚΤΕΛ το ίδιο, οι νταλίκες των εμπόρων και των μεταπραττών το ίδιο, τα βυτιοφόρα το ίδιο και τους έτσουξε, όχι τους κυβερνώντες αλλα τα Golden boys του ελεύθερου ανταγωνισμού - της ελεύθερης κλοπης δηλαδή- ... που πίνουν το αίμα του λαου !!!...
Και που τα βρήκες ρε μάστορα τα 500 ;; Απο τον ΕΦΡΑΙΜ τα δανείστηκες ή στο ντουλάπι τα είχες μέσα στην κρίση ;; Μπααα ... σιγα μη σου δώσει ο Εφραιμ, λόγια και υποσχέσεις για να ανοίξουν οι δρόμοι και μετα έχει ο Θεος ... κατα το καλοκαίρι θα πάρουν ελάχιστοι κανα 100ρικο και βλέπουμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades