Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Να ποιος είναι ο μάγκας ... και ωστόσο μας πρόεκυψε και Λούλης ...

Και ενω ο Χαρδαβέλλας έβγαλε απόψε πολλα άπλυτα στη φόρα και απο άλλη μονη σε στυλ REAL ESTATE με αχόρταγο καλόγερο όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως ... να που κατα καλη μας τύχη βρήκαμε ίχνη και μέρος του βιογραφικού του Αθου Κοιρανίδη !! Απο το μπλογκ makelio.blogspot.gr όπου φαίνεται η εμπλοκή του στο σκάνδαλο με την εταιρεία Zachs, που ολόκληρη αλυσίδα και τρανη εταιρεία, έγινε καπνος μέσα σ'ένα βράδυ ...

Εντύπωση έκανε η άποψη αυτου του Λούλη στην αποψινή εκπομπή του Χαρδαβέλλα όπου λίγο πολυ δικαιολόγησε το φίλο του Εφραιμ γιατι έτσι λέει κάνουν και οι σχισματικοί καθολικοί επενδύοντας χρήματα και κάνοντας μπιζνες !!
Περιέργως κανεις απο τους παρευρισκόμενους ούτε και ο Πλεύρης, δεν έσκισε τα ιμάτια του με αυτη τη μπαρούφα του Λούλη μόνο ο Χαρδ. αντέδρασε χλιαρά !! Θα πάψει δηλαδή ο Εφραιμ και ο Λούλης την ύπαρξη του σχίσματος και των δογματικών διαφορών αιώνων και θα εγκαθιδρύσει τις μπίζνες στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!
Αρα κάτι ξέρουν αυτοι, έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους ... Μάλλον καμμιά ευαγγελική περικοπή έχουν ερμηνεύσει όπως τους βολεύει (μάλλον αυτο με τα τάλαντα, που όμως δεν αναφέρεται σε χρήματα), για να αρπάξουν την περιουσία του Δημοσίου και της Εκκλησίας και να την κάνουν δικη τους, την ώρα μάλιστα που ο λαος πεινάει και όλοι οι γύρω μας Βαλκάνιοι μάς κυττάνε σαν ξερολούκουμο !!
Ας δούνε τις περικοπές με το φραγγέλιο, για τον πλούσιο τελώνη και τον φτωχο φαρισαίο, για τους δύο χιτώνες, με αυτον που ο Χριστος του είπε μοίρασε τα υπάρχοντα σου και ακολούθησε με, ας ξαναδιαβάσουνε τα περι μοναχισμού και ας θυμηθούνε τον όρκο περι ακτημοσύνης τους και να κυτταχτούνε στον καθρέφτη γιατί μάλλον ξεγέλασαν τον εαυτο τους ...
ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ !!!

υγ
Γι'αυτο το τελευταίο ευχαριστώ τη φίλη Ρ. απο τα ξένα, που πριν λίγο είδα να υιοθετεί το μότο (για ασχετο με τα παραπάνω, λόγο) : Το πιο ευκολο πρόσωπο για να ξεγελάσεις είναι ο εαυτός σου !!!
Και πόσο μέσα έπεσε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades