Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Ποιος μας κυβερνάει ρε ;;

- Οι τράπεζες σε πλήρη αντίθεση με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ανεβάζουν τα επιτόκια αντι να τα κατεβάσουν όπως κάνουν οι ευρωπαϊκές και παγκόσμιες τράπεζες και ο Καραμανλής σφυρίζει αδιάφορος !!
- Ο Αλογοσκούφης δίνει απλόχερα 28 δις στις τράπεζες για να τις στηρίξει και μετα απο αντιδράσεις κυρίως των χρηματιστηριακών εταιρειών βάζει όρους, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να μη δέχονται ελέγχους και να μη θέλουν τα 28 δις ΔΩΡΟ !! Ο Καραμανλής πάλι το παίζει Κινέζος !!
- Τα σούπερμάρκετ των 7-8 μεγαλομπακάληδων που μας μαμάνε δίχως σάλιο χρόνια τώρα, δεν λένε να εναρμονίσουν τις τιμες με αυτες της Ευρώπης χαμηλώνοντας εννούμε τις τιμες και τα υπερκέρδη τους, γιατί έχουνε μάθει να ΚΛΕΒΟΥΝΕ τον ιδρώτα του λαού και να τα σπάνε στα μπουζούκια και να τα τρώνε στα κότερα, τις ..άνες και στις λοιπες ταπεινές απολαύσεις. Ο Καραμανλής στα αντίδια του !!
- Την ίδια ώρα που ο Αλογοσκούφης με τα 7 πτυχία-ψυχία δίνει απλόχερα 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ !!) στις τράπεζες των ΓΟΛΔΕΝ ΜΠΟΫΣ, των ανίκανων σαβουροπτυχιούχων της μπουρζουαζίας -του κώλου οι μπουρζουάδες μεταξυ μας...- ζητάει απο το λαουτζίκο ΔΙΟΔΙΑ για να μαζέψει λέει λεφτα να δώσει του εργολάβου να ξεκινήσει η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, η εθνική μας καρμανιόλα και ο Καραμανλής πέρδεται !!
- Την ίδια ώρα που ζητάνε κεφαλικό χαράτσι απο τους ιδιοκτήτες της μιάς κατοικίας παλιάς ή χρεωμένης με δάνειο, με ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ τα τετραγωνικά μέτρα και μιάς αποθηκούλας με κάτι παλιοπράματα μέσα και ένα πλυσταριό, για να μάσουνε λεφτα να μας σώσουνε όπως είχανε ταμένα, ανταλάσσουνε τη ΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΗ), τα πανάκριβα φιλέτα, με θαλασσινό νερο, λάσπες και βούρλα, που διαχειρίζεται ένας προβληματικός ή χαρισματικός (στην κλεψιά) μοναχός απο το πουθενά και ο Καραμανλής δηλώνει δεν ήξερα !!
- Mean time in the jungle που έλεγαν και οι New York Dolls κάποτε ... παλιά δυναμικά μεγαλοστελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και κουρασμένοι αγωνιστές, βολεμένοι σε κάποια φάση απο το ΠΑΣΟΚικό κράτος εν κράτει, σε καλες θέσεις σε ΔΕΚΟ και δημόσιες υπηρεσίες κουνάνε το κεφάλι σιωπηλά και κατεβαίνουν στους δρόμους μιά φορα το εξάμηνο προγραμματισμένα ... αδιαφορώντας και κοιτώντας την πάρτη τους, μη δίνοντας διέξοδο, με αποτέλεσμα ο λαος να εμπιστεύεται πλέον τον κάθε τυχάρπαστο τηλεοπτικό παπάρα, στυλ Αυτιά και Τσιαμτσίκα, που αν βάλουν αύριο υποψηφιότητα με οποιοδήποτε κόμμα θα βγουν μονοκούκι !!
Ο πολιτικός λόγος έχει πάει περίπατο, golden boys δεν υπάρχουν, μόνο λαμόγια, αγωνιστές πούντους ;; Σε μια χώρα σαν τη δικη μας με τέτοιο δυναμικό, με τέτοιες πλουτοπαραγωγικές πηγες, με τουρισμό και σε τέτοια θέση, θα έπρεπε να τρέχουνε απο τα μπατζάκια μας τα ευρω και όμως είμαστε ουραγοί, μίζεροι και κακομοίρηδες, έρμαια του Κωστάκη, του Γιωργάκη, της Νατάσας, του Λουδοβίκου ... και του κάθε λαμόγιου που έτυχε να γίνει μεγαλομπακάλης και καραβοκύρης σκοτώνοντας και κλέβοντας στο ζύγι ...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ...
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades