Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Ο Μητσάρας του ρεμπέτικου

Ο Δημήτρης Φράτης ή Κουλουριώτης ή Μητσάρας όπως ήτανε γνωστος, ήταν μια κλασσική φιγούρα ρεμπέτη και μάγκα, όπως λένε όσοι τον γνώρισαν και όπως φαίνεται απο το τραγούδι, το μπουζούκι και τα τραγούδια που έγραψε !!
Ενα ωραίο μάγκικο τραγούδι βρήκα τις προάλλες σε κασέτα και προσπαθώ να το ανεβάσω δεδομένου ότι οι συνδέσεις μου ή μία είναι οφ και η άλλη στα χειρότερα της ενω και κάποια άλλη συσκευή παρέδωσε το πνεύμα ... (μας ματιάσανε...) και ας ελπίσουμε ότι εντος της σήμερον θα ανεβάσουμε το καταπληκτικό ζεϊμπέκικο "Στο καπηλειό του Ντάλα" όπου παίζει και τραγουδάει ο Μητσάρας με φωνη και μπουζούκι τάλε-κουάλε με τον Ιορδάνη !!
Ας δούμε εδω ένα βίντεο με τραγούδι του Μητσάρα και επανερχόμαστε !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Rebetcafe αναμένουμε να ανεβάσεις το καταπληκτικό ζεϊμπέκικο "Στο καπηλειό του Ντάλα" όπου παίζει και τραγουδάει ο Μητσάρας με φωνη και μπουζούκι τάλε-κουάλε με τον Ιορδάνη !!χεχε!! Άντε φτιάξε μας!!!

REBET CAFE είπε...

Λες μην προσπαθω ;;
Blame it on Lamprakis δλδ στην hol αφου δεν εχω συνδεση ουτε τηλεφωνο και παω σε αλλους υπολογιστες !!
Η HOL μου καθυστερει τη μετατροπη της συνδεσης σε double play απο τις 6 Νοεμβρη και τεχνικος για τη λυση του προβληματος δεν υπαρχει στην Κρητη ενω ο ΟΤΕ δηλωνει : δεν εχω καμμια σχεση !!
Φιλος στον ΟΤΕ μου ειπε δεν γινεται τιποτα, καποιος που ειχε μαγαζι ηταν 40 μερες χωρις τηλεφωνο γιατι ηταν σε αλλο παροχο (τιμωρια χουντικου σταϊλ)!!

Παρ'ολα αυτα δεσμευομαι αποψε το βραδυ μετα τις 11 να ανεβει το διαμαντι του Μητσαρα !!!

Οσο για το φιασκο hol-ΟΤΕ η δημοσιευση ειναι ετοιμη !!!

cretan music - mantinades