Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Βολευτές αυτοι και ο κόσμος στην ανέχεια ...

Επίδομα φτώχειας λέει συζητάγανε στην κυβέρνηση να δώσουν προτου ξεσπάσει το σκάνδαλο Ρουσόπουλου-Εφραιμ. Παραδέχονται λοιπον περίτρανα και αυτοι ότι ο κόσμος πεινάει αφου η γενιά των 600-700 ζει απο λεφτα της οικογένειας, οι συντάξεις είναι μηδαμινές εξαιτίας του ληστρικού δικου τους συστήματος, οι συνταξιούχοι λιμοκτονούν, οι μισθοι είναι οι χαμηλότεροι και η ακρίβεια και ο πληθωρισμός μαστίζουν μόνο τη δικη μας χώρα μέσα στην ευρωζωνη ... παει να πεί πως εδω υπάρχουνε λαμόγια που λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά, εκμεταλλεύονται τη χιλιοτρύπητη νομοθεσία και δεν τους κυνηγάει κανεις αφου είναι ανύπαρκτη η δικαιοσύνη.
Παρ'ολα αυτα οι βουλευτές μας αριστοτεχνικά με νομοθετικά κολπάκια στυλ Γιάννης κερνα Γιάννης πίνει, βολεύουνε την πάρτη τους για μία ακόμα φορα !! Ο ειδικός λογαριασμός της Βουλης παραμένει ακέραιος και εξαιρείται απο την κατάργηση των ειδικών λογαριασμών, όπως βλέπουμε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι !!
Γι'αυτο τους βλέπουμε στα κανάλια γελαστούς και μειδιώντες την ώρα που ο πολίτης δεν μπορει να πάρει ανάσα ... εμ, φταίνε κι αυτοι φταίει όμως και ο λαος που δεν κάνει τίποτα, όπως να τους τρίψει την ψήφο στη μούρη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades