Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Νέος Ρασπούτιν ο Ρουσόπουλος

Την αίγλη του Ρασπούτιν εζήλωσε ο Ρουσόπουλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και φτασμένος δημοσιόγραφος (κατα Μέρτζο) άνευ πτυχίου όμως ... που απο τα χώματα ανέβηκε στα ψηλα πατώματα, μέσα σε μία μέρα, με άγνωστα έως τούδε κοννέ !!
Να λοιπον που έφτασε η ώρα της κόντρας και της αναμέτρησης !! Εδω δεν είναι Ολυμπιακός με Αστέρα Τρίπολης, είναι Βουλγαράκης εναντίον Ρουσόπουλου !! Ενα μπαρουτοκαπνισμένο σκληρό δεξιο στέλεχος της παράταξης, με ένα αριστερό γιάπι, πρόσωπο της τιβι με καταβολές συνασπισμού και κανένα πτυχίο -ξαναλέμε εμεις- και φιλοδοξίες Τσουκάτου, που είναι και συνονόματοι !!
Παρ'ολο το ξεμπρόστιασμα σε όλα τα κανάλια περι της σχέσης Εφραιμ-Ρουσόπουλου, περι της ηθικής αυτουργίας Ρουσόπουλου στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των ακινήτων του υπο "Κυπριακήν κατοχή" μοναστηριού του Βατοπαιδίου απο μια κάστα μοναχών που είχαν επανηλλειμένα διωχτεί απο άλλα μοναστήρια στο παρελθόν, εξ ου και προήλθε η ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας που είχε μηδενική αξία σαν μη εκμεταλλέυσιμο ακίνητο (ως περιοχή Natura κλπ) πράγματα που ανέλυσαν ειδικότερα και αναλυτικά οι πασόκοι δημοσιόγραφοι : Μ.Καψης, Γ. Πρετεντέρης, Γ.Οικονομέας μαζι με τον Τσίμα και την Σπυράκη στο προχθεσινό βραδυνό δελτίο της Τρέμη στο MEGA -κρίμα όσοι το χάσατε- ο Θοδωρής αγέρωχος καταστρώνει σχέδια και οργανώνει την αποκατάσταση τους χάους -έτσι νομίζει- με ένα Καραμανλή να έχει χάσει τη μπάλα !!
Απο το ενημερωμένο φιλοπασοκικό (κατα πως φαίνεται...) μπλογκ "Κουρδιστό πορτοκάλι" μαθαίνουμε μεσημεριάτικα, ότι οι κινήσεις του οικονομικά φτιαγμένου και καλα καθούμενου υπουργού τύπου καθως και της σεξοβόμβας συζύγου του, μοιραίας ξανθιάς Μάρας, έχουν σκοπο την "εθελούσια" παραίτηση-εκδίωξη-εκκαθάριση του Γιώργου Βουλγαράκη, στυλοβάτη της παράταξης και παλιό κολλητάρι της Ντόρας !!
Σκέτος Ρασπούτιν ο Θόδωρας ... άτσα ρε Θόδωρα με τις 3 βίλλες και τις 2 πισίνεεεςςς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades