Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Χουντικού στυλ παραχωρήσεις και γνωμοδοτήσεις για μεγάλα ξενοδοχεία στον αιγιαλό !!

Ποιος θυμάται τα μεγάλα ξενοδοχεία δίπλα και πάνω στον αιγιαλό επι χούντας τότε που προόριζαν την Ελλάδα σαν τριτοκοσμικού στυλ τόπο αναψυχής και ποιος ξέρει τι άλλο αντι πινακίου φακης και με οτιδήποτε μέσο ...
Παρόμοιες νομολογίες και σκοτεινές φωτογραφικές γνωμοδοτήσεις σκάνδαλο σε κάποιους επιχειρηματίες δίδονται και τώρα, που έχουν ξεκινήσει όμως όσον αφορά το χρυσοφόρο Λαγονήσι απο το 1999 !!
Απο το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Άγνοια δηλώνει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ για την γνωμοδότηση υπηρεσίας του υπουργείου που προβλέπει αλλαγή του συντελεστή δόμησης στον αιγιαλό για περιπτώσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων. Η γνωμοδότηση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του υπουργού Νίκος Σιγάλας δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι η γνωμοδότηση δεν έχει εφαρμοστεί, ήταν εν αγνοία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.
Επισήμανε την ανάγκη να συνεχιστεί η έρευνα ανατρέχοντας στις μισθώσεις της έκτασης το 1999 και 2001. Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιάννης Αλαβάνος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζοντας σκανδαλώδη την γνωμοδότηση.

Ακούσ
τε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades