Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Κοινοβουλευτική αλητεία !!

Να πως χαλκιδεύεται η ψήφος του λαου !! Να πως καταπατείται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απο κάποιους που έχουν καβαλήσει το καλάμι και πιστεύουν ότι θα καβαλήσουν και τον ίδιο το λαό οικονομικά πρώτα απ'ολα, σεξουαλικά και όπως λάχει ... Και όλα αυτα με φοβερή άνεση και ξετσιπωσιά, απροκάλυπτα εντελώς ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ όπως λέει ο κύριος κύριος Πρόεδρος της Βουλης, Σιούφας στην αρχη της συνεδρίασης και του βίντεο !!
Αποκαλυπτικό βίντεο απο την ψηφοφορία για την τροποίηση του Συντάγματος δείχνει βουλευτές της Ν.Δ. να αλλάζουν την ψήφο "διαφωνούντα" βουλευτή του κομματος-πτώματος κάτω απο τις κάμερες και τα μικρόφωνα που έγραφαν και κάτω απο τη μύτη του ψηφολέκτη Θανάση Πλεύρη του ΛΑΟΣ !!
Τη λαμογιά αποκάλυψαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και δείχνει το πόσο η έπαρση της εξουσίας φθείρει και διαφθείρει κάτι που και οι ίδιοι ακόμα πληρώνουν ακριβά !!
Κάτι επίσης που το νοιώθουμε στο πετσί μας όλοι μας που σχετιζόμαστε καθημερινά με τη δημόσια λειτουργία του κράτους ... άντε να μην ανοίξουμε τα στόματα μας ...
Τα μπογαλάκια σας και μπρος που μου θέλατε και συγκυβέρνηση με το υγιές λέει ΠΑΣΟΚ ...

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Η πουτ....α η ζωη
ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
Καραμανλής, Ρουσόπουλος (ΝΔ productions)

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Κωνσταντίνος Αγοραστός
Ιωάννης Μπούγας
Φεβρωνία Πατριανάκου
Ιωάννης Τραγάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades