Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Blogspot τελεία tv ... τζιζζζζ !!!!

Σε προχθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα ότι κάποια μεσημεριανή εκπομπή της τι βι θα έχει λέει αναμετάδοση απο ελληνικά μπλογκς !! Αν κατάλαβα καλα -γιατί μιλούσα στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα- είναι αυτη της Λαμπίρη ! (Καλα αυτη πως την έχει δει, Μέριλυν Μονρόε ... μην αφοδεύσω ... )
Τέλος πάντων αν είναι έτσι κυρίες και κύριοι καλοπληρωμένοι σταρ της τιβι θα πρέπει να πληρώνετε διόδια ή φόρο αναμετάδοσης !! Γκέ γκε ;;
Ολοι ξέρουμε για τα χιλιάδες ευρω που πληρώνονται, κάτι 2,5 εκατομμύρια η Δρούζα κάτι 6 εκατ. η Μενεγάκη, κάτι 1,5 εκατ. ο Μικρούτσικος τη σαιζον και τέτοια ... για να κάθονται σε ένα καναπέ 2 ώρες ή να κόβουν βόλτες και να ασχολούνται με μακακίες, του στυλ : τι είπε ο τάδε σταρ, γιατί χώρισε ο άλλος, πόσο βαθειά σκέφτεται η άλλη κλπ ενω όσον αφορά τις γυναίκες να κρεμάνε τα στήθια τους και να σηκώνουνε τα μίνι τους και οι άντρες να φέρνουν ότι ξέκωλο κυκλοφοράει τελευταίας κοπης ... που να έχει ανάγκη απο φράγκα ή πλούσιο γαμπρο !!!

Το δικο μας blog, Rebet Cafe θα διεκδικήσει σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει το blogspot τα δικαιώματα του, σε περίπτωση αντιγραφής ή τηλεοπτικής αναμετάδοσης της εικόνας ή της ύλης του, εφόσον πρόκειται για δικη μας ανάρτηση ακόμα και σε λινκ άλλου blog και επιφυλάσσεται για την όποια αποζημίωση προκύπτει σύμφωνα με την αναλογούσα τηλεθέαση και ώρα μετάδοσης και αναμετάδοσης.


Φιλικά και σύμφωνα με το Βουλγαράκειο πνεύμα περι του προσπορισμού με κάθε νόμιμο τρόπο, οικονομικού ωφέλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades