Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Οϊ μπετόν κύριε Βιρβιδάκη !!

Σήμερα γίνεται η 2η εκδήλωση ενάντια στην μετατροπή του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στα Χανιά, σε οικοδομικά τετράγωνα, πράγμα που θέλουν ο δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, πρώην υπουργός αθλητισμού και ανηψιός του Μητσοτάκη και οι σύν αυτω στο δημοτικό συμβούλιο αλλα και ο υπουργός άμυνας Μεϊμαράκης, που και καλα για πεισμα των Χανιωτών των "αντιδραστικών"... σε μια μονοσέλιδη απόφαση του πρίν ένα μήνα, δεν παραχωρεί τελικά λέει το στρατόπεδο στο Δήμο Χανίων !!
Η παραχώρηση στρατοπέδων που βρίσκονται μέσα σε πόλεις, είναι κάτι που γίνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και το Υπ. άμυνας ανταλλάσσει αυτη την παραχώρηση με δημιουργία πολυκατοικιών για τους αξιωματικούς, με μια νοοτροπία εργολάβου-αντιπαροχής, με δικαιολογία τα έξοδα μετεγκατάστασης (γελοίο επιχείρημα) και απο κει και πέρα τα ακίνητα-οικόπεδα στην ουσία αυτα, τα διαχειρίζονται το ΥΠΕΘΑ και η Δημοτική αρχη-παράταξη, λες και είναι κατάδικα τους και δεν είναι του ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που είναι και ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ !! Ο κάθε Δήμος επίσης έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει κατα το δοκουν, τα ελέυθερα αυτα στρέμματα γης μέσα στις πόλεις όπως και εδω στα Χανιά !! Ετσι κάθε Δήμαρχος ανάλογα τα "όνειρα" που έχει, ανάλογα τις πιέσεις κάποιων συμφερόντων, ανάλογα δεν ξέρω κι εγω τι ... χωρις να ρωτάει ούτε τους ψηφοφόρους του, ούτε τους δημότες του, ούτε τους κάτοικους της περιοχής, χωρις να έχει την κοινη λογική και χωρις να παρακολουθεί τις οικολογικές προσπάθειες για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωης στις Ευρωπαϊκές πόλεις, χωρις να δει τι γίνεται και υπάρχει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες που πηγαίνει ταξιδάκια αναψυχής και του αρέσει φαντάζομαι ... δρα εγωιστικά, συμφεροντολογικά, αντιδημοκρατικά και περιφρονητικά προς το λαο και αντιστρατεύεται τελικά στον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ !! Ο δε τελευταίος κος Βιρβιδάκης το έχει πάρει και προσωπικά και κάνει και τον τιμητή θεωρώντας εαυτόν μοναδικό ευεργέτη της πόλης που τόσα προβλήματα έχει αλλα δεν είναι της ώρας να τα θίξουμε τώρα.
Οι εκδηλώσεις σήμερα αρχίζουν στις 6 το απόγευμα και θα γίνουν πολλα δρώμενα μπροστα στην πύλη του στρατοπέδου και στην παρακείμενη οδο Κ.Μαλινού. Στη σκηνη θα παίξουν η "Οκτάβα" ο Αχιλλέας Περσίδης, ο Λεωνίδας Λαϊνάκης και ροκ συγκροτήματα.
Πρωτοβουλία Χανιωτών
Χανιά Press
ecocrete
Χανιά ΣΥΡΙΖΑ
Μανώλης Σκουλάκης blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades