Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Δεν μας έφτανε ο Βαλεντίνος, ήρθε και ο σεισμος ...

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και όσοι είναι ερωτευμένοι -οι περισσότεροι δηλαδη, αφήστε τα αυτα...- μια ζαλάδα την είχανε !! Γίνεται ο πρώτος σεισμός, που εδω στα νότια μας ταρακούνησε πολυ και απόγινε η ζαλάδα !! Κόσμος βγήκε στους δρόμους, υπάλληλοι έφυγαν απ'τις δουλειές τους φοβούμενοι και δεύτερο σεισμο, στα σχολειά "διώξανε" τους μαθητές και ένας πανικός επικράτησε. Προσωπικά είχα μια προαίσθηση ότι θα κάνει και δεύτερο σεισμο και την έκανα με ελαφρά ... -είμαι και στον 5ο- προφασιζόμενος εξωτερικές δουλειές, όπως κούρεμα και κάτι άλλα. Μετα απο 2 ώρες έγινε δεύτερος σεισμος ίδιου μεγέθους και εκει πια στανιάραμε κανονικά και αρχίσαμε τις ναυτίες !!
Αν θέλουμε τώρα να το ελαφρύνουμε και παίρνοντας υπ'όψη τις προλήψεις που λίγο πολυ όλοι κουβαλάμε, ας δούμε τη σημειολογία των απανωτών σεισμων της Καλαμάτας :
Ημέρα των ερωτευμένων - Ζαχόπουλος + Εύη = παθιασμένος έρωτας - Χαμένος έρωτας (και μονιμοποίηση) της Τσέκου - Προτελευταίο τηλεφώνημα Ζαχόπουλου με κάποια κυρία συνεργάτιδα του (μπορεί και να είναι ρε παιδιά !!) απ'την Καλαμάτα (είπαν ότι δε μίλησε με αυτη αλλα με το γιό της, που συμπτωματικά και αυτος δουλεύει στο ΥΠΠΟ, για να τον χαιρετήσει μιάς και έφυγε απο το Υπουργείο ...καλα τώρα) - Προδομένος έρωτας Τσέκου (τρίτο πρόσωπο η καλαματιανή, λέμε τώρα...) - Ελληνας Άγιος ερωτευμένων ο Αγιος Υάκινθος - Υακίνθεια - Λουδοβίκος - 1,5 εκατομ. ευρω στα Υακίνθεια απο το Ζαχόπουλο και κλείνει ο κύκλος !!!
Ολο αυτο το εκρηκτικό μείγμα, ξύπνησε το Θεο Εγκέλαδο και μας ταρακούνησε δεόντως ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades