Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΜΠΟ - ΜΠΟ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !!!

Με ανάθεση πάνε να δώσουν στον Μπόμπολα τις αντιπυρικές ζώνες

Στον Γιώργο Μπόμπολα και την εταιρεία του θα κάνει το τελευταίο...δώρο ο Γιώργος Σουφλιάς πριν φύγει η κυβέρνηση. Ο Μπόμπολας θα πάρει τις αντιπυρικές ζώνες με τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος και γιαυτό δεν...

θα γίνει διαγωνισμός. Πάλι τζάμπα χρήμα θα χάσουμε και θα μείνουν εκτός κάποιες άλλες εταιρείες που θα μπορούν να κάνουν διαγωνισμούς. Όμως όπως λέει το "Παρόν" η έφεση του Σουφλιά να δίνει έργα στον εθνικό εργολάβο(που πράγματι έχει μεγάλη εταιρεία) έχει ξεπεράσει τα όρια μιας και θα γίνει το ίδιο και με τις επεκτάσεις στην Αττική Οδό. Άλλωστε το είπε και σε δηλώσεις του ο Γ.Σουφλιάς που είναι ο πρώτος υπουργός που κάνει δηλώσεις για κορυφαίες εταιρείες και λέει ονόματα!

troktiko

Σχόλιο Ρεμπετ Καφε

Οχι ρε γαμ..το ... μας πρόλαβαν !! Κανεις δεν το φαντάζονταν ότι στην Ελλάδα θα φτιαχτούν αντιπυρικές ζώνες και μάλιστα στις περιοχές γύρω απο την Αττικη που αποτελούν φιλέτα για τους εργολάβους -που δεν το νομίζουμε...- αλλά τέλος πάντων εκει που θα γίνουν και αν θα γίνουν, θα τα αναλάβει ο δικος μας ο Μπόμπολας !! Σιγα μην τα δώσουμε σε καναν άλλο ...
Και στα καλα και στα κακα ο Μπόμπολας και κανας δυο άλλοι δικοί μας εργολάβοι ... όπου έχει κοκο ο Μπόμπολας μέσα ...

Γιατι απογοητευτήκαμε λοιπον ;;
Σκεφτόμαστε λοιπον ότι αυτοι αποκλείεται να κάνουν αντιπυρικές ζώνες, αλλα κάποια έργα έπρεπε να παρουσιάσουν, όποτε θα προτείναμε να γίνει το εξης :
Να σκάψουν τα φαλακρά βουνά να τα κάνουν πεδιάδες και με τα μπάζα να μπαζώσουν τη θάλασσα σε ένα στυλ νησάκια όπως στο Ντουμπάϊ και να φτιάξουν τεχνητές παραλίες όπου εργολάβοι θα αναλάβουν να κάνουν βίλλες για πούλημα σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους αγοραστές κωθώνια, συνταξιούχους ή μη ... Το σλόγκαν θα είναι :
Live your dream in Attica, the land of Platon & Socrates

Εννοείται ότι θα τσιμπήσουν και πολλοι Ελληνες που μετα απο life-stylάτα άρθρα στο ΘΕΜΑ και στη REAL και σε άλλα Νιτροείδή περιοδικά θα ξεχυθούν να αγοράσουν βίλλες !! Οι πεδιάδες ωστόσο (πρωην καμμένα βουνα) θα διαμορφωθούν με κάποια υψώματα ώστε να έχουν θέα στη θάλασσα και αεράκι μπόλικο, όπου στις πλαγιές θα φυτευθούν δάση με πεύκα και άλλα κωνοφόρα αφου όλοι πια ξέρουμε ότι είναι τα αγαπημένα δένδρα του παράνομου οικιστή !! Ο Ελληνας παράνομος οικιστής (με παράνομη άδεια δηλάδή) θέλει να ζει μέσα στο δάσος αλλα το Δασαρχείο να έχει αποχαρακτηρίσει το δικο του, αλλιώς πως θα χτίσει ;; Θέλει ακόμα τα δάσος αυτο να προστατεύεται ώστε να μην καει ! Επομένως θα κατασκευαστούν αντιπυρικές ζώνες με δρόμο στη μέση, δίκτυο με νερα και κρουνους με ρυθμιζόμενη πίεση και μια σειρα δένδρων εκατέρωθεν που να μην καίγονται εύκολα, γιατί ακούσαμε πως υπάρχουν και τέτοια !! Η δόμηση σε αυτες τις περιοχές θα επιτρέπεται μόνο μέσω ενος νομιμοποιημένου κυκλώματος ΜΕΣΙΤΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που θα παζαρεύουν το ακίνητο ανάλογα με την τρέχουσα τιμη του συν τις τρέχουσες μίζες που έχουν άμεση σχέση με την τιμη της φιάλης στα μπουζούκια, με την τιμη της βίζιτας 20χρονων μοντέλων και την τιμη των χλιδάτων αυτοκίνητων.
Με τα μπάζα επίσης θα κατασκευαστεί νησι στυλ Ψυττάλεια προς την Ευβοια, για τη διαχείριση των σκουπιδιών της Αττικής, ώστε να απαλλαγεί πια η Αττικη απο το βραχνα αυτο, που φέρνει και διχόνοια. Το νησι θα είναι σε μεγάλη απόσταση απο τη στεριά και θα έχει πρόβλεψη για 10-12 εκατομμύρια κόσμο !! Το κομπόστ (λίπασμα) που θα βγαίνει καθε μέρα απο εκει θα εξάγεται ενω μέρος απο αυτο θα χρησιμοποιηθεί στα καινούρια δάση ... Στο εργοστάσιο θα δουλεύουν μόνο μόνιμοι κάτοικοι Εύβοιας και δη απο τις κοντινές περιοχές !!

Εαν ο Μπόμπολας δηλώσει άρνηση να αναλάβει όλο αυτο το εργο, θα προκηρυχθεί Εθνικός διαγωνισμός ΠΛΕΙΟΔΟΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, δηλαδή θα πλειοδοτήσουν εργολάβοι για το ποιος θα δώσει μεγαλύτερη μίζα στους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και άλλους κρατικούς φορεις αφου πια δεν είναι μυστικό ... το ξέρουμε όλοι και το παίζουμε και πονηροί πως μόνο εμεις το ξέρουμε ... !! Εαν οι Ελληνες κωλώσουν θα απευθυνθούμε στους εργολάβους του Ντουμπάϊ που ήδη έχουν κάτσει εκει οι δουλειές απ ότι ακούμε. Ο ποιοτικός έλεγχος θα γίνει απο Ελβετικό-Εβραϊκό κονσόρτσιουμ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

υγ

Η λύση του μπαζώματος πρέπει να αρχίσει να βρίσκει εφαρμογή και σε άλλα πεδία όπως σε πολλα νησιά όπου απαιτούνται χώροι πάρκιγκ σε παραλιακές πόλεις. Ας το σκεφτούνε ... για το copyrigt : REBET CAFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades