Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Αυτοκτόνησε ο γιός του Άκη Πάνου

Πολλές οι δυσάρεστες ειδήσεις των ημερών....
Την ημέρα του θανάτου του πατέρα του επέλεξε για να δώσει τέλος στο ζωή του ο γιος του Ακη Πάνου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην πλατεία Βάθη, το απόγευμα της Τρίτης (07/04).
Ο Στέφανος Πάνου ζούσε με τη σύντροφό του σε ένα διαμέρισμα στο Μεταξουργείο. Το απόγευμα της Τρίτης, η κοπέλα βγήκε από το σπίτι για ψώνια. Οταν επέστρεψε, βρήκε.. την πόρτα του σπιτιού διπλοκλειδωμένη. Μετά από αρκετή ώρα, κατάφερε να ανοίξει, βρέθηκε όμως μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Ο σύντροφός της είχε κρεμαστεί από έναν σωλήνα του καλοριφέρ.
Η κοπέλα κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο, οι γιατροί της έδιναν οδηγίες τηλεφωνικά ως προς το τί πρέπει να κάνει για να βοηθήσει το Στέφανο Πάνου να επανέλθει. Οταν έφθασε πλέον το ασθενοφόρο, ήταν αργά, καθώς ο 27χρονος είχε χάσει τη μάχη με τη ζωή.
Ο Ακης Πάνου είχε τρεις γιους και μία κόρη. Το 1998 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Φυλακίστηκε στην Κομοτηνή και πέθανε το 2000, σε ηλικία 67 ετών, ''χτυπημένος'' από την επάρατη νόσο. Ο Στέφανος ήταν ο μεγαλύτερος γιος του και είχε κάνει φυλακή σαν χρήστης ναρκωτικών κάτι που φαίνεται δεν ξεπέρασε ... Η κόρη του Ελευθερία η μεγαλύτερη απο όλα τα παιδιά, ζει στο Ηράκλειο μαζι με την κόρη της Ιουλία ενω οι δύο άλλοι γιοί του που είναι δίδυμοι και σε ηλικία περίπου23 χρονων ζουν με τη μητέρα τους Αννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades