Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Τελειώσανε τα "ψέμματα" .. παρακολούθηση και με τη βούλα της Ε.Ε. στο Ιντερνετ !!

Εεε, τώρα το μόνο που απόμεινε είναι να μας πουν να κατεβάσουμε τα βρακιά μας !! Αφου τους κάναμε συνεταίρους στην τσέπη μας με ποσοστό 90 % τώρα μας βάζουν φίμωτρο στο πληκτρολόγιο και δερβεναγά στο μυαλό μας !!

Απο το blog taxalia

ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΝΟΜΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ EMAILS, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !-Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ...ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Oπως μας πληροφορει το in.gr, "Λίστες με τους δικτυακούς τόπους που επισκέπτονται οι χρήστες, τα e-mail που ανταλλάσσουν, καθώς και για τις τυχόν τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούν μέσω του Διαδικτύου (π.χ. μέσω Skype) αποθηκεύονται υποχρεωτικά από τους παρόχους πρόσβασης (ISP) σύμφωνα με Οδηγία της ΕΕ που τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα.
Το σχέδιο παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών στην ΕΕ είχε αποφασιστεί με βρετανική πρόταση έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο το 2005.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ TAXALIA: Τα είπαμε πολλές φορές. Δεν υπάρχει καμιά ανωνυμία στο διαδίκτυο, όλα παραλολουθούνται και όλα αποθηκεύονται, (όταν λέμε όλα, εννούμε όλα) όχι για όσο λέει ο νόμος, αλλά για πάντα και δεν χρειαζόταν κανένας νόμος να το πεί. Στην πράξη εφαρμόζεται εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

cretan music - mantinades